Fira de la Puríssima de Sant Boi

6 desembre 2014 - 8 desembre 2014

Apropa’t a l’Espai de la solidaritat! Enguany, obert més que mai a la participació de les entitats que treballen en l’àmbit de la solidaritat i la cooperació, en el de la salut comunitària i en el de la igualtat d’oportunitats. Al llarg dels tres dies, en aquest punt de l’itinerari firal, estan programats tallers de cuina saludable i de manualitats, espectacles infantils, jocs interactius solidaris i, fins i tot, un concert de música africana. Una altra novetat és el Tropical Bar, organitzat per joves del Centre Obert don Bosco on trobareu deliciosos còctels sense alcohol i productes de comerç just.

Passeja per la carpa fresca! La Fira té els seus origens en el món de la pagesia. Aquest any, l’espai ha estat dissenyat com una al·legoria de la zona agrícola del Baix Llobregat, format per diferents elements i entitats que defineixen el territori: Consorci del Parc Agrari, Cooperativa Agrària Santboiana, Mercat de Pagès, Unió de Pagesos del Baix Llobregat i Consorci de Turisme del Baix Llobregat. Durant els tres dies de la Fira, la Carpa Fresca inclou tallers infantils, un showcooking de carxofes o una trobada amb el pastor del ramat d’ovelles de la muntanya de Sant Ramon. No t’ho perdis!

No et perdis la I Trobada de l’Economia Social i Solidària del Baix Llobregat! La Trobada, situada a la Biblioteca Jordi Rubió i Balaguer, esdevindrà un espai singular d’informació, divulgació, reconeixement i networking de l’economia social i solidària de la ciutat. Inclourà una mostra dels projectes que s’estan treballant en aquest àmbit, així com tallers i activitats relacionats amb l’emprenedoria social, les cooperatives, les xarxes d’economia social i col·laborativa i els diferents agents que hi donen suport. Consulta aquí el programa de la trobada!

Més informació: Consulta aquí tota la programació de la Fira

Data inici: 6 desembre 2014

Data fi: 8 desembre 2014

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *