Vols participar d’un nou grup de consum a Sant Boi?

Algunes persones que formem part de Desos i de la cooperativa Central Parc estem decidits a recuperar el control de la nostra alimentació. I tenim una idea: Volem promoure la creació d’un grup de consum autogestionat a la nostra ciutat.

cooperativa

QUÈ VOLEM?

  • Volem prendre decisions sobre el que mengem!
    Consumir aliments ecològics i de temporada provinents directament de productors propers i elaborats en condicions laborals justes i equitatives.
  • Volem un consum més conscient!
    Construir a la nostra ciutat un moviment transformador de persones i famílies que apostin per un consum més conscient, just i sostenible a les nostres llars.
  • Volem autogestionar-nos!
    Sumar el nostre temps, il·lusió i dedicació per organitzar-nos en el repartiment de les tasques diàries i fer-nos protagonistes de tot el procés -des de la producció fins al consum-.

QUÈ PROPOSEM?

Volem trobar veïns i veïnes, persones i famílies amb il·lusió i motivació per impulsar i formar part d’aquest nou moviment. Si estàs interessat o coneixes algú que podria estar-ho, envia un correudesos@pangea.org amb l’assumpte “Grup de consum Sant Boi”. Quan siguem un grup nombrós de persones interessades, volem organitzar una trobada per conéixer-nos, sumar idees i veure com podem tirar endavant. Suma’t!